Doorgaan naar content
Aanmelden

Welkom Refu Interim als nieuwste Werkplekarchitect!

We mogen Refu Interim als nieuw lid verwelkomen!

Refu Interim zoekt vrijwilligerswerk voor mensen die nieuw zijn in België en koppelt hen aan organisaties die hun vrijwilligerswerking inclusiever willen maken. Zo brengen ze mensen samen die elkaar anders niet zo makkelijk zouden ontmoeten. Geen écht interim kantoor dus, maar wel een beetje 😉

Bruggenbouwer

Als bruggenbouwer bereiden de collega’s van Refu Interim niet alleen de nieuwkomers, maar ook de organisaties voor op deze samenwerking. De ervaring en verhalen van beide partijen vormen de basis voor hun expertise rond inclusie en diversiteit. Walk the talk vinden ze evident, de helft van het team bestaat uit collega’s die zelf nieuwkomer waren, en doorgroeiden vanuit de vrijwilligerswerking. Dankzij deze rijkdom aan perspectieven, talen, achtergronden en ervaringen blijft Refu Interim expertise ontwikkelen in het organiseren van inclusieve werkvloeren.

Fotograaf: Mustafa Yasin Arslan

Vis eens uit een andere vijver!

Werkgevers worden uitgenodigd om eens in een andere vijver te vissen.

Tijdens een immersieve workshop worden deelnemers begeleid door nieuwkomers. Deze ervaringsdeskundigen leggen met veel humor de blinde vlekken in rekruteringsprocessen en op de werkvloer bloot. Met de eye openers  uit de workshop versterk je het intern draagvlak en heb je de tools in handen om inclusiever te werven en werken.

Nathalie Van Laere (Vorming & Ontwikkeling)“We kijken uit naar onze toekomstige samenwerkingen! Wij zijn ervan overtuigd dat structurele verandering (HR beleid, inclusieve werkvloer) ook structurele ondersteuning en begeleiding vraagt. Daarom zijn we steeds op zoek naar complementaire samenwerkingen waarin we bedrijven en organisaties naar elkaar kunnen toeleiden.

Want wij blijven graag bij onze core business, en doen waar we goed in zijn: tonen, laten ervaren wat inclusie betekent in plaats van erover te vertellen. En werkgevers enthousiasmeren om inclusiever aan de slag te gaan! Om hen na de workshops gericht toe te leiden naar partners die hen begeleiden de aangereikte tools te implementeren op hun werkplek."

Fotograaf: Mustafa Yasin Arslan