Doorgaan naar content
Aanmelden

Word lid van het Sterpunt-netwerk!

Als koepelorganisatie brengen we graag de Werkplekarchitecten en Inclusieve Onderneming graag met elkaar in contact. Op die manier worden de meest kwetsbare groepen op onze arbeidsmarkt te volle bereikt en geactiveerd.

Word je graag op de hoogte gehouden van het laatste inclusie-nieuws? Dan nodigen we jou onderneming uit om lid te worden van Sterpunt Inclusief Ondernemen!

Zit jouw organisatie onder Paritair Comité 329.01 en wens je lid te worden? Vul dan ook het onderstaande formulier in en wij zullen contact met jou opnemen!

Voordelen voor onze leden “Inclusieve Onderneming”

 • Je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief met inspirerende getuigenissen en goede praktijken van inclusieve ondernemingen. Ook jouw bedrijf krijgt plaats in onze nieuwsbrief, als je graag een inclusief project en/of good practices in de kijker wil zetten. 

  We houden jou bovendien op de hoogte van aankomende (netwerk)evenementen; interessante opleidingen/webinars voor een inclusievere werkvloer; en de belangrijkste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

 • Je kunt bij Sterpunt terecht voor al jouw vragen over invulling van je vacatures, jobbonus, stages, duaal leren, werkplekleren, job- en taalcoaching, digitalisering en 21e Eeuwse vaardigheden (social en digital skills), re-integratie op de werkvloer na langdurige ziekte, (inclusief) onthaalbeleid, werkbaar werk, retentie, … We verwijzen je hiervoor graag door naar onze leden-Werkplekarchitecten
   

 • Je maakt deel uit van een ruim netwerk inclusieve ondernemingen. Ons netwerk bestaat uit een groot aantal leden-Werkplekarchitecten, maatschappelijke organisaties, sectorfondsen én partners die antwoord kunnen bieden op jouw (inclusie-)vragen.
   

 • Als lid van Sterpunt Inclusief Ondernemen en houder van een Referentiebewijs 2022 en/of 2023 kan je met jouw onderneming kans maken op de Inclusieve Onderneming Award 2024.

 • Alle leden mogen het Inclusieve Onderneming 2023-logo op al hun kanalen gebruiken om te tonen dat ze stappen zetten voor een inclusieve(re) werkvloer en andere bedrijven aan te moedigen hetzelfde te doen! v