Home » Nieuws » Vacature projectcoördinator...

Vacature projectcoördinator inclusief ondernemen

Ben jij een doorwinterde projectmanager? En heb je voeling met inclusief werken en ondernemen? Dan moet je zeker verder lezen !

Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw is een collectief en een samenwerkingsverband van De Werkplekarchitecten. Deze niet-winstgedreven dienstverleners willen op de arbeidsmarkt samen met werkgevers op weg gaan om mensen met een kwetsbare positie in hun ondernemingen een plaats te geven die maximaal bijdraagt tot een inclusieve arbeidsmarkt en tot een duurzaam (sociaal) ondernemerschap. www.dewerkplekarchitecten.be

We zijn op zoek naar een  projectcoördinator Inclusief Ondernemen. Hij/zij staat fulltime in voor het projectmanagement van projecten die de concretisering van inclusief werken en ondernemen als focus hebben. Dit projectengagement, opgenomen door Sterpunt Inclusief Ondernemen, krijgt haar vorm in expertenadvies, projectmatige partnerschaps- en/of promotorrol. En dat maakt deze projectmanager concreet.

Heb je interesse? Laat je horen: dhr. Bert Boone, dagelijks bestuurder, bert@dewerkplekarchitecten.be. Je krijgt de nodige toelichting en een vacatureprofiel toegestuurd. We houden het discreet.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Downloads