Vacature “dagelijks bestuurder De Werkplekarchitecten”

“Je bent een bruggenbouwer die het maatschappelijk belang van inclusief ondernemen naar waarde weet te schatten met een heldere kijk naar de arbeidsmarktactoren en het Vlaamse arbeidsmarktbeleid.”

Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw is een collectief en een samenwerkingsverband van De Werkplekarchitecten. Deze niet-winstgedreven dienstverleners willen op de arbeidsmarkt samen met werkgevers op weg gaan om mensen met een kwetsbare positie in hun ondernemingen een plaats te geven die maximaal bijdraagt tot een inclusieve arbeidsmarkt en tot een duurzaam (sociaal) ondernemerschap.

Jij bouwt de organisatie uit als beleids- en organisatienetwerk in samenspraak met de raad van bestuur en  leden –De Werkplekarchitecten. Je werkt samen met beleidsmakers en beleidsontwikkelaars. De middelenbesteding is afgestemd op de bekrachtigde beleidsprioriteiten van de organisatie. Werkplekarchitecten zijn ondersteund in hun zoektocht naar samenwerkingsmodaliteiten en netwerkvorming binnen hun actiedomeinen. Het inclusief ondernemen leeft in concrete acties. Je constructieve samenwerking en open communicatie is je handelsmerk.

Voel je het kriebelen? Ga vooral al eens neuzen op www.dewerkplekarchitecten.be.  Aarzel niet om Sterpunt Inclusief Ondernemen te contacteren. U ontvangt een uitgebreider vacatureprofiel.

Arbeidsinhoud, -voorwaarden en -omstandigheden bespreken we dan in alle discretie.

Geïnteresseerden kunnen hun interesse laten blijken door een email met cv en motivatie voor 30 september 2020 te sturen naar dhr. Bert Boone, dagelijks bestuurder bert@dewerkplekarchitecten.be.

U krijgt dan de gepaste feedback.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Downloads