Uitreiking 'Referentiebewijzen Inclusieve Onderneming 2018'

Op 7 mei 2018 vond in Lamot Mechelen de uitreiking van de 'Referentiebewijzen Inclusieve Onderneming 2018' plaats. Zestig inclusieve ondernemers waren aanwezig om persoonlijk het referentiebewijs uit handen van hun Werkplekarchitect te ontvangen.

Er was een boeiend programma voorzien, waarin de gasten toelichting kregen over inclusief ondernemen, de duurzame ontwikkelingsdoelen en 3ClicksAway (virtueel interimkantoor). Tijdens een panelgesprek deelden drie inclusieve ondernemingen hun persoonlijke ervaringen over de samenwerking met Werkplekarchitecten.

Bovendien werd het startsein gegeven van de campagne 'Award Inclusieve Onderneming 2018'. Elke inclusieve onderneming met referentiebewijs kan namelijk meedingen naar deze award (meer info) die op 29 november voor de allereerste keer in België uitgereikt zal worden! 

Tenslotte eindigden we met een gezellig netwerkmoment waarbij de Werkplekarchitecten de 'Referentiebewijzen Inclusieve Onderneming 2018' zelf aan hun inclusieve ondernemingen overhandigden.

Een geslaagd event! 

Foto's van het event kunnen via deze link gedownload worden. Aarzel niet om ze te delen in al jullie communicatiekanalen! 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Downloads