Ken jij een kandidaat vrijwilliger? Deel jij een stukje arbeidstijd voor een vrijwillig mentorschap?

Wij hebben nood aan 8 mentoren !

In Ment4you werkt Sterpunt Inclusief Ondernemen, samen met vier Werkplekarchitecten, een begeleidingsprogramma uit van drie maanden. In 98 dagen worden werkzoekenden (vooral 40-plussers) begeleid naar een werkplek om daar opnieuw ervaring op te doen. We willen elke werkzoekende in dit pilootprogramma naast een mentor zetten, omdat dit wel eens een andere klik zou kunnen geven. Het eerste pilootprogramma start in januari 2020. Maar we zijn momenteel op zoek naar vrijwillige mentoren en willen hen goed voorbereiden in een opleiding van maximum drie dagen.

We hebben echter jou nodig. Ben je een ondernemer of Werkplekarchitect en wil jij een medewerker 10% van zijn arbeidstijd vrij maken om als mentor gedurende drie maanden een werkzoekende bij te staan? Ben je zelf geïnteresseerd om als mentor deel te nemen aan ons project? Of ken jij mogelijks een geïnteresseerde (bruggepensioneerde? gepensioneerde?....)  in je kennissenkring die nu tijd heeft en wil maken voor dit opzet? Je mag verzekerd zijn van een degelijke  ondersteuning.

Jij als vrijwillige mentor

Omdat jouw inzet indruk maakt

  • We kijken uit naar 50-plussers die maximum 3 tot 4 uur tijd per week  beschikbaar zijn gedurende drie maanden voor een mentorschap van een werkzoekende.
  • Je staat er nooit alleen voor, want een professionele jobcoach is jouw backup
  • Je krijgt vooraf een opleiding van max drie dagen die je alles vertelt over hoe de vork in de steel zit.

Interesse ?

Contacteer bert@dewerkplekarchitecten.be

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Downloads