Future Proof

Het is zover! Het programma voor de Dag van de Jobcoach staat online!

Jobcoach is en wordt een beroep van de toekomst. Naarmate iedereen die enig potentieel heeft om een bijdrage te leveren op de arbeidsmarkt, ook inclusief aan het werk is, zal het managen van zoveel diversiteit permanent aandacht vragen op de werkvloer. En dan zijn er jobcoaches nodig.

Sterpunt Inclusief Ondernemen wil voor zijn Werkplekarchitecten een lans breken. In een wervelend dagprogramma op donderdag 24 oktober 2019 - met de baseline 'Future Proof' - krijgen arbeidsconsulenten, arbeidsbemiddelaars en jobcoaches workshops aangereikt die hen sterken in het jobprofiel van jobcoaching.

Een tipje van de sluier?

Hans Bosselaar en Lydie Schilder bezorgen ons inzichten van over de grens. Met de Ontdekking van de Dinges onderzocht Bosselaar wat een professional die langdurig werklozen aan een baan moet helpen succesvol maakt. Lydie Schilder is bestuurder van Blik op Werk, een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie die u de weg wijst naar gekeurde dienstverleners in Nederland, bewezen methodieken en praktische kennis rond duurzame arbeidsparticipatie.Ze komt vertellen wat een Nationaal Jobcoachregister voor u kan opleveren. 

Bekijk het volledige programma en schrijf je nu in!

We zien elkaar op donderdag 24 oktober 2019!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Downloads